Share |


Οριστικοποιήθηκαν τα γήπεδα που θα διεξαχθούν οι αγώνες

 
Σε μια προσπάθεια να προσφέρουμε σε όλους τους παίκτες των ομάδων μεγαλύτερη ικανοποίηση, ξεκινήσαμε τον σχολιασμό των αγώνων. Δεν είμαστε επαγγελματίες σχολιαστές ούτε δημοσιογράφοι αλλά θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε αντικειμενικότητα και επαγγελμαστισμό.

 Αγώνας  Score  Σχολιασμός
 Eurobank P.S. - Logistics Way
59-46
Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό από την αρχή με την Eurobank να αξιοποιεί τους γρήγορους αιφνιασμούς και την Logistics way να ακολουθεί στο score. Στην δεύτερη και τρίτη περίοδο περίοδο η διαφορά αυξήθηκε σημαντικά (+15). Με αιχμή το No. 13 η Logistics way δεν επέτρεψε την διαφορά να αυξηθεί περισσότερο. Oi γνωστοί ύποπτοι της Eurobank κος. Μούρτος (Νο.8) και κος. Λιονάκης (Νο. 13) φόρτωναν για ακόμη μια φορά την αντίπαλη άμυνα με καλάθια. Όμως η τέταρτη περίοδος είχε εκπλήξεις. H επίθεση της Logistics Way ενισχύθηκε και σιγά σιγά ψαλλίδησε την διαφορά. Έτσι και 2.16 πριν το τέλος του παιχνιδιού το score ήταν 52-45 με την κατοχή της μπάλας στην Logistics way. H Coach της Eurobank κάλεσε εσπευσμένα Time Out λέγοντας " Δεν θα σας πω τι κάνετε, σκεφτείτε το μόνοι σας" ενώ στον πάγκο της Logistics Way ακουγόταν φράσεις όπως "δύο τρίποντα και το πήραμε".
Κάπου εκεί οι μηχανές της Logistics Way έσβησαν αφού μετά την υπεροππροσπάθεια για την μείωση του score ήταν εμφανής η κούραση των παικτών. Την Logistics Way δεν βοήθησε και το γεγονός ότι έχασε ένα από τους κινητήριους μοχλούς της περιφέρειάς της λόγω τραυματισμού (ελαφρύ διάστεμα). H ομάδα της Eurobank παρέμεινε πιστή σε score πάνω των 50 πόντων ενώ η Logistics way κρατάει το γεγονός της επίτευξης 46 πόντων απέναντι στην ιδιαίτερα αποτελεσματική άμυνα της Eurobank P.S. που στο προηγούμενο πρωτάθλημα συμμετείχε στον τελικό.
 GfK-JTI  55-64 Ίσως ο σκληρότερος αγώνας του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα. Περιείχε τα πάντα: Ένταση, τεχνική ποινή, αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Με λύπη είδαμε σχεδόν όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων εκτός από τις δεξιότητες basket να επιδεικνύουν και δεξιότητες πάλης όταν το Νο. 11 της JTI υπέπεσε σε αντιαθλητικό foul στο No. 12 της JfK. Μετά από δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα και οριακά πριν διακοπεί οριστικά το παιχνίδι, ο αγώνας ξεκίνησε. Πολύ σκληρό παιχνίδι με σκληρές και πιεστικές άμυνες. Δύο ομάδες με γεροδεμένους παίκτες που δύσκολα θα χάσουν την θέση τους στην τετράδα. H JTI με την φόρα από το προηγούμενο παιχνίδι συνέχισε την επιθετική της πολυφωνία ενώ η GFK απαντούσε κυρίως με έναν από τους πληρέστερους παίκτες του πρωταθλήματος το Νο. 12.

Η τέταρτη περίοδος ήταν καθοριστική για την έκβαση του παιχνιδιού αλλά η JTI, κυρίως χάρη στην ευστοχία του Νο. 11 κέρδισε το παιχνίδι. Το μυστικό για την JTI ήταν ότι ο προπονητής της, μετά το τελευταίο time out έδωσε οδηγίες για συνεχόμενες αλλαγές προκειμένου να μειώνεται η ένταση αλλά και η κούραση των παικτών. Τελικά οι δύο παίκτες που προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα ήταν και από τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους. Για την JTI μεγάλη βοήθεια στο σκοράρισμα έδωσε και το Νο. 4.

Παρά την ένταση το παιχνίδι τελείωσε με τους παίκτες των δύο ομάδων να δίνουν την χειραψία.

Αυτός ο αγώνας έδωσε και ένα ακόμη μήνυμα. Όταν αγαπάς κάτι, είναι πολλά αυτά που μπορείς να κάνεις για αυτό. Το No. 5 (κος. Φτεργιώτης) της ομάδος της JTI είχε ένα σοβαρό κατά τα φαινόμενα τραυματισμό. Είναι ο παίκτης της JTI που έρχεται αποκλειστικά στην Αθήνα για τους αγώνες από την Θεσσαλονίκη. Ευχόμαστε περαστικά.
 PHATMATHEN-TECHNIPETROL 47-44
Αγνώριστες οι δύο ομάδες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι τους. Βελτιωμένες αισθητά έδωσαν ένα πολύ καλό παιχνίδι το οποίο είχε ένα απα τα ωραιότερα finale του πρωταθλήματος. Στα τελευταία δύο λεπτά η Technipetrol που σε όλο τον αγώνα ήταν πίσω στο score πήρε το προβάδισμα αλλά η Pharmathen κατάφερε να επανακτήσει το προβάδισμα και να το διατηρήσει αφού το τελευταίο σουτ (τριών πόντων) της Technipetrol δεν βρήκε στόχο και έτσι δεν είδαμε την πρώτη παράταση του 2012. Σε αυτό τον αγώνα είδαμε έναν απο τους καλύτερους play makers των αγώνων που ήταν το Νο.11 (κος. ΧΑΤΥΡΑΣ) της Εταιρίας Pharmathen.  Με πολλές assist στην ουσία προσέφερε έτοιμα καλάθια στους επιθετικούς της ομάδος. H Technipetrol με τον κο. ΚΑΛΤΣΑ (Νο 13) να αποτελεί την αξιόπιστη λύση στην επίθεση της ομάδος ακολουθούσε στο score και θα είχε κερδίσει ίσως το παιχνίδι αν είχε επιδείξει μεγαλύτερη ψυχραιμία στο τέλος του αγώνα.
 EUROBANK P.S. - STANLEY BLACK & DECKER
 51-29 Ανεξάρτητα από το πόσα καλάθια μπήκαν σε αυτό τον αγώνα το καλάθι της ζωής της έχει πετύχει η coach της EUROBANK P.S. η οποία παρά την προχωρημένη εγκυμοσύνη της βρέθηκε στον πάγκο της ομάδος για να οδηγήσει την ομάδα της σε νίκη. Η ομάδα της STANLEY BLACK & DECKER εμφανίστηκε με οκτώ (8) παίκτες και έναν τραυματία. Το έργο της φάνηκε εξαρχής δύσκολο απέναντι στην EUROBANK P.S. που συμμετείχε στον τελικό του προηγούμενου πρωταθλήματος. Κι όμως, με την αρχή της πρώτης περιόδου η ομάδα της STANLEY BLACK & DECKER έδειξε ότι δεν θα ήταν εύκολος αντίπαλος. Η ομάδα της EUROBANK P.S. χρειάστηκε την πρώτη περίοδο για να φορμαριστεί αλλά με τον κο. ΜΟΥΡΤΟ (Νο. 8) στην σύνθεσή της οι παίκτες της βρίσκουν τον τρόπο να τον τροφοδοτήσουν εξασφαλίζοντας στην ουσία εύστοχα σουτ δύο πόντων. Με θλάση στον προσαγωγό αποχωρεί το No 10 της STANLEY BLACK & DECKER. Πολύ καλός play maker αλλά και scorer ο κος. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ αφήνει την ομάδα του αρκετά αδύναμη με την αποχώρησή του ειδικά αν λάβουμε υπόψη τις ελάχιστες λύσεις στον πάγκο. H EUROBANK P.S. με την είσοδο του κου ΛΙΟΝΑΚΗ (Νο.13) του αθλητή με το καλύτερο off balance τρίποντο σε όλο το πρωτάθλημα απέκτησε ένα ακόμη πλεονέκτημα και κέρδισε τελικά με 51-29 παρά τις πολύ αξιόλογες επιθετικές προσπάθειες από τον κο. ΚΟΥΡΕΛΟ της STANLEY B&D.
Από ότι φαίνεται η ομάδα της STANLEY BLACK & DECKER έχει ελπίδες για την τελική τετράδαπου θα οδηγήσει στους νοκ out αγώνες.

Πρώτος Σκόρερ EUROBANK P.S. : Κύριος ΜΟΥΡΤΟΣ (Νο. 8)
Πρώτος Σκόρερ STANLEY B&D : Κύριος ΚΟΥΡΕΛΟΣ (Νο.14)
 LOGISTICS WAY-CPI
 33-23 Οι ομάδες ξεκίνησαν με γρήγοες αλλά άστοχες επιθέσεις. Το γυναικείο στοιχείο δίνει για πρώτη φορά την παρουσία του στο πρωτάθλημα αφού στον πάγκο της CPI η προπονήτρια δίνει οδηγίες στους παίκτες προσπαθώντας να τους εμψυχώσει και με συνεχόμενες αλλαγές προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. H Logistics Way δείχνει σταδιακά να κυριαρχεί στο παιχνίδι αφού ο πρώτος  scorer της CPI στο προηγούμενο πρωτάθλημα, κος. Άρης Παπαθάνος βρίσκεται στον πάγκο ανύμπορος να βοηθήσει εξαιτίας τραυματισμού. Το μυστικό της LOGISTICS WAY βρίσκεται στην επιθετική της πολυφωνία με έξι παίκτες να σκοράρουν σε όλο τον αγώνα. 2.17 πριν την λήξη της πρώτης περιόδου η LOGISTICS WAY προηγείται με 6-0 αλλά με την επαναφορά στην δεύτερη περίοδο η CPI μειώνει σε 5-7. Η λήξη της δεύτερης περιόδου βρίσκει την LOGISTICS WAY να προηγείται με 14-5. Το πρόβλημα της CPI στο σκοράρισμα επανήλθε. Score ημιχρόνου 14-5. Με την έναρξη της τρίτης περιόδου μικρό σερί από την CPI και το score γίνεται 14-21 για την LOGISTICS WAY που καλεί εσπευσμένα time out. Η εμφάνιση του κου. Γρηγορόπουλου επαναφέρει την LOGISTICS WAY σε τροχιά νίκης και τελικά επικρατεί με 33-23.

Πρώτος Σκόρερ CPI : Κύριος  ΝΤΑΛΛΑΣ (Νο. 14)
Πρώτος Σκόρερ LOGISTICS WAY : Κύριος ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (Νο.5)
 ORACLE - DIANA SHIPPING
 24-21 Τα πρώτα πέντε (5) λεπτά του αγώνα δεν ήταν αρκετά για τις δύο ομάδες για να σκοράρουν. H ORACLE πέτυχε το πρώτο καλάθι του αγώνα και αμέσως μετά επιτυγχάνει το 5-0. Η ομάδα της DIANA SHIPPING προσπαθεί να ανταποδώσει και τέσσερα (4) λεπτά πριν την λήξη της Β' περιόδου αποκτά το προβάδισμα με 6-5.  Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες προσπαθούν μάταια να ξεφύγουν στο score και τελικά το ημίχρονο βρίσκει τις ομάδες ισόπαλες με το χαμηλό score 10-10. Ο κύριος ΘΕΩΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ της ORACLE μαζί με τον κύριο ΠΕΝΗΤΑ, αποτελούν την γραμμή κρούσης της Oracle ενώ από την πλευρά της DIANA SHIPPING, ο κύριος ΜΠΟΥΚΗς σήκωσε το μεγαλύτερο μέρος των επιθέσεων της.  Οι δύο ομάδες εξάντλησαν όλα τα time out στο τελευταίο αγχωτικό δίλεπτο στο οποίο προσπαθούσαν να περάσουν μπροστά στο score. Η παίκτες της DIANA SHIPPING δεν έκανα γρήγορο foul στην τελευταία επίθεση της ORACLE με αποτέλεσμα να παραμείνει το score στο τελικό 24-21.
 TAF SPORTS - GENERAL ELECTRIC
 54-23 Η TAF Sports συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις από το προηγούμενο  πρωτάθλημα που έφτασε στο final four, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ομάδα της General Electric. Η ομάδα της General Electric έδειξε να αιφνιδιάζεται από τον γρήγορο ρυθμό της TAF Sports και η πρώτη περίοδος έλειξε με 20-4. Ο κύριος ΕΞΑΡΧΟΣ παρέμενε η μόνη αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα της GENERAL ELECTRIC.  Οι κύροι ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ, ΛΑΣΚΑΡΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ και ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, οδηγούσαν το σκοράρισμα της TAF Sports η οποία έδειξε ότι θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν θέση στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου. Η General Electric μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον αφού 23 πόντοι στην άμυνα της TAF Sports δεν είναι λίγο. Ο προπονητής της TAF Sports έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πειθαρχημένη ομάδα που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα και παρουσιάζεται πολύ οργανωμένη στην άμυνα.

Πρώτος Σκόρερ TAF SPORTS : Κύριος ΜΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (Νο. 4)
Πρώτος Σκόρερ GENERAL ELECTRIC : Κύριος ΕΧΑΡΧΟΣ (Νο.15)
 JTI - UCI  66-34 Στα πρώτα λεπτά του αγώνα και οι δύο ομάδες δυσκολεύονται στο σκοράρισμα. Με την πάροδο του χρόνου και παρά τις δυνατές μονομαχίες στα rebound και από τις δύο ομάδες, η JTI καταφέρνει να πάρει το προβάδισμα με τον κο. ΜΑΛΛΙΟ να οδηγεί το σκοράρισμα της. Καθοριστικής σημασίας για την UCI η απόσυρση στον πάγκο του κου. ΚΑΡΑΖΗΣΗ με τέσσερα (4) foul. Οι παίκτες της  JTI φαίνεται να έχουν προπονήσεις στα πόδια τους και παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα. Το ημίχρονο βρίσκει τις δύο ομάδες στο 27-17 κυρίως λόγω των κλεψιμάτων και της καλής άμυνας της JTI.
Με την έναρξη της τρίτης περιόδου η UCI σημειώνει καλάθι και μετην επιστοφή του κου ΚΑΡΑΖΗΣΗ (παρά τα τέσσερα (4) foul) και μεγαλώνουν οι ελπίδες της για επιστροφή στο score. Στο σερί της UCI απαντά η JTI με με συνεχόμενα εύστοχα σουτ από την περιφέρεια. Μετά το μισό της τρίτης περιόδου η διαφορά αυξάνεται αφού τα η JTI εκμεταλλεύεται και την πρώτη τεχνική ποινή του αγώνα. Οι κύριοι ΦΙΛΙΠΠΟΥ και ΛΙΑΠΑΣ της UCI αποτελούν την δύναμη πυρός στο σκοράρισμα της, αλλά η απάντηση της JTI είναι οι πολλές λύσεις στο σκοράρισμα από πέντε (5) παίκτες (κο.ΜΑΛΛΙΟ, κο. ΚΟΚΚΙΝΑ, κο. ΠΙΛΑΛΗ, κο. ΟΡΓΙΝΟ και κο. ΚΑΠΠΑ). Όπως ανέφερε και ο προπονητής της UCI, η ομάδα του δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία αφού είχε μόλις μια προπόνηση στα πόδια της. Η μεγάλη διαφορά στο τέλος του αγώνα επέτρεψε στον προπονητή της UCI να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες της ομάδος, να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Πρώτος Σκόρερ UCI : Κύριος ΦΙΛΙΠΠΟΥ (Νο. 10)
Πρώτος Σκόρερ JTI : Κύριος ΜΑΛΛΙΟΣ (Νο.11) 
 VELTI-XEROX 39-23
Ο πρώτος αγωνας του τρίτου ομίλου και πρωταθλήματος ήταν αμφίρροπος μέχρι και το τέλος της δεύτερης περιόδου. Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με άστοχες προσπάθειες και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα πολύ χαμηλό score (5-7) στο τέλος της πρώτης περιόδου. Τα πράγματα ξεκαθάρισαν στην τρίτη περίοδο όταν η VELTI απέκτησε σταδιακά το πλεονέκτημα με 30-19. Το μυστικό για την επικράτηση της VELTI ήταν οι πολλές λύσεις στο σκοράρισμα από σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδος. H XEROX παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα αλλά ήταν εμφανής η απώλεια δυνάμεων μετά το δεύτερο μισό του αγώνα.

Πρώτος Σκόρερ VELTI : Κύριος ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Νο. 8)
Πρώτος Σκόρερ XEROX : Κύριος ΡΟΥΧΟΤΑΣ (Νο.11)
 ΑΘ. ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ-SPACE HELLAS
 41-42 Απο πολλούς παίκτες του Ομίλου Δ, ο όμιλος τους, χαρακτηρίστηκε ως όμιλος "φωτιά"... Η κάτοχος τροπαίου του προηγούμενου πρωταθλήματος και πρωταθλήρτια ομάδα της ΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑΣ, αντιμετώπιζε την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της SPACE HELLAS. Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου η ΑΘ. ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ παρουσιάστηκε με 2 σημαντικές απουσίες αλλά παρέμεινε ανταγωνιστική σε ένα παιχνίδι που η SPACE HELLAS ανταποκρίθηκε με επιτυχία σε μια από τις αποτελεσματικές άμυνες του πρωταθλήματος. Με την έναρξη του αγώνα η SPACE Hellas αιφνιδίσε την ΑΘ. ΖΥΘΟΠΟΪΑ και στο τέλος της πρώτης περιόδου προηγήθηκε με 13-9. Η ΑΘ. ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ απάντησε δυναμικά στην δεύτερη περίοδο και με ασφυκτικό pressing πέρασε μπροστά με 23-17 με την λήξη της δεύτερης περιόδου. Η τρίτη περίοδος έληξε 30-30 αλλά με την ΑΘ. ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ να έχει τον αρχηγό της και έναν από τους δύο βασικούς σκόρερ της ομάδος (κο. Καποκάκη), στο πάγκο λόγω φάουλ. Η τέταρτη περίοδος κύλησε με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στην πρωτοπορία του score και μετά από ένα δραματικό τελευταίο δίλεπτο η Space Hellas επικράτησε με 42-41.

Πρώτος Σκόρερ ΑΘ.ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ : Κύριος ΜΑΚΟΥΛΗΣ (Νο. 14)
Πρώτος Σκόρερ SPACE HELLAS : Κύριος ΒΕΡΓΟΓΙΑΝΝΗΣ (Νο.3)
ΕΛΓΕΚΑ- ERICSSON
 31-33 Ένα παιχνίδι που σε όλη την διάρκειά του είχε εναλλαγές στo Score με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα κατά την διάρκεια όλου του αγώνα. Από την αρχή του αγώνα φάνηκε ότι ο αγώνας θα κριθεί σε ένα καλάθι όπως και έγινε με το τελικό score να είναι 31-33 υπέρ της πρωτοεμφανιζόμενης ERICSSON. Η ΕΛΓΕΚΑ πλήρωσε το γεγονός της μονοδιάστασης επιθετικής της γραμμής που στηρίχτηκε στον κύριο Τερλιξή ο οποίες σημείωσε τους 19 από τους 31 πόντους της ομάδος. Μόνο τρείς παίκτες της ΕΛΓΕΚΑ σκοράρισαν ενώ η ομάδα της ERICSSON φάνηκε να έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση με πέντε παίκτες να σκοράρουν. Οι δύο ομάδες έτρεξαν πολύ και παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος αγώνας τους φάνηκε να έχουν τις αντοχές για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες άμυνες των άλλων ομάδων του ομίλου.

Πρώτος Σκόρερ ΕΛΓΕΚΑ : Κύριος ΤΕΡΛΙΞΗΣ (Νο. 17)
Πρώτος Σκόρερ ERICSSON : Κύριος ΜΕΝΕΞΗΣ (Νο.14)
ON TELECOMS - ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε.
 47-54 Μια από τις Finalist του προηγούμενου Final Four, ο ομάδα της ON Telecoms, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της Πετρογκάζ η οποία παρουσιάστηκε πολύ δυνατή και κατάφερε να πετύχει 54 πόντους. Από την ομάδα της ON Telecoms ήταν φανερή η απουσία του κου. Αλεξόπουλου, που στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήταν από τους βασικούς scorer της ομάδος. Το βάρος της επίθεσης της ON Telecoms σήκωσε ο κύριος ΤΣΙΑΚΑΣ ο οποίος σημείωσε 23 πόντους οι οποίοι δεν φάνηκαν αρκετοί απέντι στην πολυσυλλεκτική επίθεση της ομάδος της ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ της οποίας τρείς παίκτες (κος. ΠΑΞΙΜΑΔΑΣ, κος. ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ Τ. & κος. ΓΚΟΥΡΙΩΤΗΣ) πέτυχαν περισσότερους από 10 πόντους. Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με την ON Telecoms να προηγείται στην λήξη των τριών πρώτων περιόδων αλλά τελικά να προδίδεται από την άμυνά της στην τέταρτη περίοδο. Οι δύο ομάδες απέδειξαν ότι θα αποτελέσουν δύσκολους αντιπάλους για τις υπόλοιπες ομάδες του ομίλου.

Πρώτος Σκόρερ ON TELECOMS : Κύριος ΤΣΙΑΚΑΣ (Νο. 6)
Πρώτος Σκόρερ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ : Κύριος ΤΟΥΜΠΑΝΙΑΡΗΣ Τ. (Νο.21)
PHARMATHEN - COSMOTE
 34-69 Δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στο πρωτάθλημα παρουσιάστηκαν με πολύ ισχυρές συνθέσεις αλλά με 2 απουσίες βασικών παικτών της COSMOTE και μια απουσία βασικού παίκτη της PHARMATHEN λόγω τραυματισμού. Από την αρχή του αγώνα η COSMOTE απέκτησε προβάδισμα στο score, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με score 22-10. Μια ομάδα με συστήματα και με παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους, η COSMOTE είχε πολυφωνία στην επίθεση και βοήθεια στο score ακόμα και από λύσεις παικτών, που προερχόταν από το πάγκο. Η δεύτερη περίοδος ήταν η χειρότερη της PHARMATHEN που φάνηκε ανέτοιμη να αντιμετωπίσει την ταχύτητα των παικτών και την δύναμη στα rebound της COSMOTE. Ήταν προφανές σε όλο τον αγώνα, ότι η ομάδα της COSMOTE ήταν περισσότερο έτοιμη και αξιοποίησε με επιτυχία επιθετικά συστήματα. Με τον κο. ΤΑΓΚΑ να σημειώνει 18 πόντους και παράλληλα να εξασφαλίζει πολύ γρήγορες επιθέσεις για την COSMOTE βρίσκοντας απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα, η COSMOTE είχε ένα σχετικά εύκολο βράδυ επικρατώντας άνετα με 69-34 και σημειώνοντας το μεγαλύτερο score μέχρι σήμερα στην διοργάνωση. Η ομάδα της PHARMATHEN έδειξε πως όταν φορμαριστεί θα μπορεί να διεκδικήσει θέση στις πρώτες θέσεις του ομίλου που θα της εξασφαλίσει την συμμετοχή της στους νοκ άουτ αγώνες.

Πρώτος Σκόρερ COSMOTE : Κύριος ΤΑΓΚΑΣ (Νο. 5)
Πρώτος Σκόρερ ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ : Κύριος ΙΒΟΠΟΥΛΟΣ (Νο.13)


  

Συμμετέχουν


 

 
 
 
 
   


   
 
 


 

    

 

 
   

  
 
  
Shutdown.gr,  Τηλ. 2114042367, Fax. 210 9244510, info@shutdown.gr Q-Training Project
Site developed by NKSolutions

  Maximize