Share |


Ολοκληρώθηκε το 2o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων


2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012
Ολοκληρώθηκε το δεύτερο 2ο Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων. Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν περισσότερα από 520 Στελέχη επιχειρήσεων από 24 ομάδες

Πρωταθλήτρια Ομάδα : SPACE HELLAS


MVP Τελικού :

Δεύτερη Θέση: ΜΑΥΡΟΓΕΝΗΣ Α.Ε.Τρίτη Θέση : JTI.Πρόγραμμα Αγώνων, Φ.Αγώνα, Βαθμολογίες    Ομάδες που Συμμετέχουν 

Φωτογραφίες από τους αγώνες     Σχολιασμός Αγώνων   Γήπεδα Αγώνων 
Συνθέσεις Ομάδων (απαιτείται password που έχουν οι αρχηγοί)


  

2ο Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2011-2012

 
Το Shutdown.gr ανακοινώνει την διοργάνωση του 2ου  Εταιρικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Basket ανδρών αποκλειστικά για Στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και για συμμετοχές στην επόμενη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να τηλεφωνήσετε στο τηλ. 2109244468 κα. Καρανίκα. Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις και τους κανόνες συμμετοχής

ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Στελεχών (άνδρες) άνω των 22 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί από επιχειρήσεις της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της Q-Training, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. Η αξία συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στο ποσό των 650 Ευρώ + ΦΠΑ. Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:

 • Κλειστά Γήπεδα Basket (Εντός Αθηνών - Θα ανακοινωθούν σύντομα)
 • Μπάλες
 • Διαιτητές
 • Γραμματεία (φύλλα αγώνα)
 • Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων
 • Κύπελλο για την πρωταθλήτρια ομάδα και μετάλλια για τις τρείς Finalist ομάδες.
 • Φωτογραφική κάλυψη
 • Ιατρική Κάλυψη 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι : Τετάρτη 16/11

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον στο διαγωνισμό είναι αποστολή στo e-mail basket@shutdown.gr του σχετικού ενδιαφέροντος. Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής (.doc , .pdf) την οποία αφού συμπληρώσετε, σφραγίσετε και υπογράψετε θα πρέπει να αποστείλετε στην εταιρία μας (με fax και ταχυδρομικώς) με βάση τις οδηγίες που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής. Η διεύθυνση προσωπικού κάθε επιχείρησης θα πρέπει να αποστείλει μαζί με την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δήλωση του Ν. 1599/1986 δηλώνοντας ότι οι συμμετέχοντες στην εταιρική ομάδα είναι στελέχη της επιχείρησης ή ανήκουν στο ΔΣ. Είναι αποδεκτό οι αθλητές μιας ομάδας να εκπροσωπούν όμιλο επιχειρήσεων. Επίσης είναι εφικτό μια επιχείρηση να εκπροσωπείται από δύο ομάδες με βασική προϋπόθεση ότι κανένας αθλητής της μιας ομάδος δεν θα συμμετάσχει στην άλλη ομάδα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος ακόμη και αν η μια ομάδα έχει αποκλειστεί. Το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό και δεν είναι η δυνατή η συμμετοχή παικτών που αγωνίζονται σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Κάθε Εταιρία/Επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα με μια ομάδα ή περισσότερες ομάδες αποτελούμενες από εικοσιπέντε (25) στελέχη. Σε καθε αγώνα θα έχουν δυνατότητα συμμετοχής δώδεκα (12) παίκτες που θα προέρχονται από τους εικοσιπέντε (25) παίκτες που έχουν αρχικά δηλωθεί.
 • Ο κάθε παίκτης, θα παραλάβει την κάρτα αθλητή την οποία και θα πρέπει να επιδεικνύει όποτε αυτό ζητηθεί μαζί και με αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του.
 • Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανόνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα ισχύσουντα παρακάτω:
  • Καθαρός χρόνος σε όλα τα δεκάλεπτα
  • 24" χρόνος επίθεσης & 3" στην ρακέτα
  • Αριθμός Time Out ανά ομάδα
  • Οι αλλαγές θα δίνονται στην γραμματεία μόνο από τον προπονητή της ομάδος.
  • Τεχνικές ποινές - αντιαθλητικά foul
 • Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα χωριστούν σε ομίλους των έξι (6) ομάδων (Όμιλοι A,B,C,D). Σε κάθε όμιλο θα γίνουν πέντε (5) αγώνες και απο τις έξι (6) ομάδες θα προκριθούν στους νοκ out αγώνες οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες που θα διασταυρωθούν με τις ομάδες των άλλων ομίλων ως εξής : Πρώτη ομάδα ομίλου Α με Τέταρτη ομάδα ομίλου C και δεύτερη ομάδα ομίλου A με τρίτη ομάδα ομίλου C. Η ίδια λογική θα ισχύσει και για τους ομίλους B και D. Στους νοκ out αγώνες, θα προκριθούν 16 ομάδες από τους οποίους θα προκύψουν οκτώ (8) ομάδες που επίσης θα διασταυρωθούν σε νοκ out αγώνες και θα προκύψουν οι τέσσερις (4) ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final Four. Ο ελάχιστος αριθμός αγώνων ανά ομάδα θα είναι πέντε (5) δηλαδή δύο περισσότεροι αγώνες σε σχέση με το προηγούμενο πρωτάθλημα.
 • Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό η διαρκεια των αγώνων θα είναι οι εξής:
  • Για τους πέντε (5) αγώνες των προκριματικών αγώνων, με έναν αγώνα κάθε δεκαπέντε ημέρες και με δεδομένη την διακοπή για την περίοδο εορτών, θα απαιτηθούν περίπου 3 μήνες.
  • Για τις ομάδες που θα προκριθούν στους νοκ out αγώνες θα απαιτηθούν από έναν έως δύο (2) επιπλέον μήνες μέχρι και την ολοκλήρωση του Final Four.
 • Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της Λεοντείου (Πατησίων) και της Ελληνο Γερμανικής Αγωγής (Παλλήνη). Σε περίπτωση που οι διαθέσιμες ώρες από τα συγκεκριμένα γήπεδα δεν επαρκούν θα αξιοποιηθεί και τρίτο γήπεδο. Για την αποτελεσματικότερη διοργάνωση του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε δύο (2) ή το πολύ τρία (3) γήπεδα.
 • Οι αγώνες κάθε ομίλου θα γίνονται κάθε δεκαπέντε (15) ημέρες και  το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών στο πρωτάθλημα. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στα γραφεία μας παρουσία όσων από τους αρχηγούς των ομάδων το επιθυμούν ενώ η κλήρωση θα μεταδοθεί και live μέσω της πλατφόρμας go to meeting.
 • Οι αγώνες των δύο (2) ομίλων θα γίνονται το ένα Σαββατοκύριακο και οι αγώνες των άλλων ομίλων το επόμενο Σαββατοκύριακο. Εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον απο ομάδες να συμμετέχουν σε αγώνες και καθημερινές (Δευτέρα ως Παρασκευή) θα υπάρξει και αυτή η δυνατότητα. Μέχρι αυτή την στιγμή φαίνεται ότι τουλάχιστον για τους αγώνες  του ενός ομίλου υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται καθημερινές.
 • Στους προκριματικούς αγώνες θα υπάρχει ένας διαιτητής ενώ στους αγώνες του final four οι διαιτητές θα είναι δύο. 
 • Οι διασταυρώσεις των προκριματικών και ημτελικών θα γίνουν με βάση το σύστημα της Euroleague.
 • Σε κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλωθεί ο αρχηγός αλλά και ο προπονητής (ακόμη και αν είναι κάποιοι από τους παίκτες).
 • Τα φύλλα αγώνα θα αναρτώνται στο web site αμέσως μετά την λήξη του κάθε αγώνα.
 • Σε περιπτώσεις που κάποιοι από τους αθλητές παρουσιάσουν αντιαθλητική συμπεριφορά όπως εξύβριση συναθλητή ή διαιτητή, εκτός της τεχνικής ποινής ο διαιτητής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την αποβολή του παίκτη από τον συγκεκριμένο αγώνα.
 • Οι ομάδες διατηρούν την δυνατότητα ενστάσεων για συμμετοχές στο πρωτάθλημα αθλητών που δεν ανήκουν στην μισθοδοσία της επιχείρησης που εκπροσωπούν. Σε περίπτωση που η ένσταση γίνεται αποδεκτή, η ομάδα της εταιρίας θα μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα και ο αθλητής δεν θα έχει δυνατότητα συμμετοχής σε άλλο αγώνα του πρωταθλήματος. Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνεται από την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος σε συνεννόηση με την νομική εκπρόσωπο της εταιρίας μας, κα. Έρη Γαληνού.
 • Η  κάθε εταιρία που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, πρέπει να διαθέτει αθλητικές φανέλες με αρίθμηση για κάθε αθλητή. Ο αριθμός του αθλητή θα πρέπει να αναφέρεται ευκρινώς τόσο στη μπλούζα όσο και στο παντελόνι της εμφάνισης. Σε περιπτώσεις που οι εμφανίσεις δύο ομάδων είναι ίδιες χρωματικά, θα διαθέσουμε διακριτικά.
 • Στα πλαίσια του πρωταθλήματος θα κοινοποιηθούν σε όλες τις ομάδες τα στοιχεία επικοινωνίας των αρχηγών των ομάδων (που θα αποδεχτούν κάτι τέτοιο) ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των ομάδων. Πολλές από τις ομάδες ανεξαρτήτως του πρωταθλήματος, αξιοποιούν γήπεδα για τις προπονήσεις τους και στα πλαίσια αυτών των προπονήσεων μπορούν να διεξάγονται οι φιλικοί αγώνες.

ΑΠΟΝΟΜΗ - FINAL FOUR - ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθεί κύπελλο στις τρείς Finalist ομάδες και μετάλλιο στους παίκτες των ομάδων. 

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την υποβολή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινώνονται αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr ενώ θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@shutdown.gr ή στο τηλέφωνο 211 4042367.


  

Στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες

Όνομα 
Email 
Τηλέφωνο 
Τίτλος Σεμιναρίου 

 
Ακύρωση Αποστολή  

Συμμετέχουν


 

 
 
 
 
   


   
 
 


 

    

 

 
   

  
 
  
Shutdown.gr,  Τηλ. 2114042367, Fax. 210 9244510, info@shutdown.gr Q-Training Project
Site developed by NKSolutions

  Maximize