Share |


Πρωτάθλημα Paintball Στελεχών (Ανδρών + Γυναικών) Επιχειρήσεων 2011

 

Το Shutdown.gr διοργανώνει το πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Paintball ανδρών - γυναικών αποκλειστικά για Στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Η δήλωση συμμετοχής των στελεχών κάθε επιχείρησης θα πρέπει να συνοδεύεται και από βεβαίωση του τμήματος προσωπικού ότι τα στελέχη είναι στην μισθοδοσία της επιχείρησης. Για μεγάλες εταιρίες είναι δυνατή η συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων τμημάτων ή διευθύνσεων. Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή ενός Στελέχους σε δύο ομάδες της ίδιας επιχείρησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις και τους κανόνες συμμετοχής

ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Στελεχών (άνδρες και γυναίκες), Έλληνες και αλλοδαποί από επιχειρήσεις της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της Q-Training, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. Η αξία συμμετοχής ανά παίχτη ανέρχεται στο ποσό των 15 Ευρώ ανά αγώνα  (στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται ο βασικός εξοπλισμός και οι πρώτες 200 μπίλιες. Για επιπλέον μπίλιες το κόστος θα ανέρχεται στα 15€/500 μπίλιες οι οποίες θα μπορούν να αγοραστούν κι από την ομάδα για να μοιραστούν κι όχι μόνο από κάποιον παίχτη ). Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:

·  Πεδίο Paintball (Counterstrike Paintball - Ασπρόπυργος)

·  Εξοπλισμό

·  Διαιτητές - Κριτές

·  Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων

·  Κύπελλο για τις τρεις τελικές νικήτριες ομάδες

·  Φωτογραφική Κάλυψη

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΑΓΩΝΕΣ

Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό του 2011, θα γίνονται δεκτές έως και Παρασκευή 15 Απριλίου 2011. Οι αγώνες θα γίνουν τα Σαββατοκύριακα των δύο τελευταίων εβδομάδων του Μαΐου και των δύο πρώτων εβδομάδων του Ιουνίου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε Εταιρία/Επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μία ή περισσότερες ομάδες αποτελούμενες από εφτά (7) έως δέκα (10) στελέχη η κάθε μία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό είναι η αποστολή στo e-mail info@shutdown.gr του σχετικού ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια θα σας αποσταλούν όλες οι απαιτούμενες φόρμες συμμετοχής.

Γενικοί Όροι Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

 • Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 1 κατηγορία. Οι όμιλοι θα καταρτιστούν σύμφωνα με τις προτεινόμενες μέρες, ώρες καθώς και το σύνολο των ομάδων. Οι συμμετέχοντες εκτιμάται ότι θα απαιτηθεί να διαθέσουν ένα τετράωρο περίπου ανά Σαββατοκύριακο.
 • Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε αγωνιστικές ημέρες (σκέλη) και βάσει της τελικής κατάταξης θα κριθεί και η πρωταθλήτρια ομάδα.
 • Κάθε ομάδα δικαιούται να αλλάξει μόνο 3 παίκτες από την λίστα συμμετοχής μόνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αφού το δηλώσει πρώτα στην γραμματεία.
 • Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται, όταν χρειαστεί, να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας και η κάθε ομάδα μια βεβαίωση που θα βεβαιώνει ότι οι συμμετέχοντες είναι στην μισθοδοσία της Εταιρίας που αντιπροσωπεύουν. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταύτιση της λίστας συμμετοχής με τους αγωνιζόμενους παίκτες, η ομάδα μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα. Οι ενστάσεις γίνονται στη γραμματεία στο χρονικό διάστημα μεταξύ των 10 λεπτών πριν την έναρξη του σκέλους μέχρι και 10 λεπτά μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής (χωρίς να διακόπτεται ο αγώνας).
 • Τα έπαθλα είναι για τους παίκτες κάθε ομάδας που τελειώνουν το πρωτάθλημα και όχι γι' αυτούς που αλλάχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι αρχηγοί κάθε ομάδας είναι υπεύθυνοι να μοιράσουν τα δώρα στους παίκτες (και όχι η διοργανώτρια αρχή). Τα έπαθλα δίνονται ομαδικά (και όχι ατομικά) στους παίκτες των ομάδων που τα κέρδισαν, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι σταδιακά.
 • Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να υπογράφουν στο έντυπο αποδοχής κανονισμών και όρων συμμετοχής αφού πρώτα ενημερωθούν από τους υπεύθυνους του πεδίου .
 • Οι ημέρες και ώρες διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν εντός του Φεβρουαρίου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ολοκαίνουριο και άκρως ανταγωνιστικό πεδίο Paintball Counterstrike στον Ασπρόπυργο ( www.paintball.net.gr , Facebook: Paintball-Counterstrike Aspropyrgos ) με εύκολη πρόσβαση και σε ώρες που θα ευνοούν την συμμετοχή Στελεχών επιχειρήσεων.
 • Η βαθμολογία ορίζεται:    3 βαθμοί = Νίκη, 1 βαθμός = Ισοπαλία*, 0 βαθμός = Ήττα και η μη προσέλευση σε αγώνα .
 • Κάθε ομάδα καλείται να έχει κάποιο είδος εμφάνισης (ακόμα και απλό T-Shirt το οποίο θα φοριέται πάνω από την μπλούζα). Είναι δυνατή ακόμη κι η εκτύπωση του logo της Εταιρίας στις φανέλες.
 • Σε καμία ομάδα δεν επιτρέπεται η συμμετοχή παίκτη που δεν εργάζεται στην επιχείρηση την οποία αντιπροσωπεύει η ομάδα.
 • Η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει ορίσει έναν αρχηγό.
 • Στις καλύτερες ομάδες Θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα καθώς και δώρα που θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.

* Στην περίπτωση λήξης του παιχνιδιού λόγω χρόνου (διάρκεια παιχνιδιού: 7 λεπτά) κι έχοντας απομείνει ο ίδιος αριθμός παιχτών για την κάθε ομάδα.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την υποβολή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@shutdown.gr ή στο τηλέφωνο 2114042367.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr καθώς και θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@shutdown.gr ή στο τηλέφωνο 211 4042367.


  

Στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες

Όνομα 
Email 
Τηλέφωνο 
Τίτλος Σεμιναρίου 

 
Ακύρωση Αποστολή  
Shutdown.gr,  Τηλ. 210 9210734, Fax. 210 9210739, info@shutdown.gr DOOR Greece Training & Consulting Project

  Maximize