Share |


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Mini Soccer 6x6 Στελεχών Επιχειρήσεων 2011

 
Το Shutdown.gr διοργανώνει το πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Mini Soccer (6x6) ανδρών αποκλειστικά για Στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων (μέχρι και 9 άτομα) από επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου. Η δήλωση συμμετοχής των στελεχών κάθε επιχείρησης θα πρέπει να συνοδεύεται και από βεβαίωση του τμήματος προσωπικού ότι τα στελέχη είναι στην μισθοδοσία της επιχείρησης. Για μεγάλες εταιρίες είναι δυνατή η συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων τμημάτων ή διευθύνσεων. Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή ενός Στελέχους σε δύο ομάδες της ίδιας επιχείρησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις και τους κανόνες συμμετοχής

Οι προκριματικοί των αγώνων θα γίνουν τις ημερομηνίες  21,22/5 και 28,29/5 που είναι Σαββατοκύριακα. Για τις ομάδες που θα προκριθούν θα γίνουν αγώνες και τις ημερομηνίες 4,5/6 και 11,12/6. Κάθε ομάδα θα παίξει ένα αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο (Σάββατο ή Κυριακή). Εφόσον κάποιες ομάδες συμφωνήσουν μεταξύ τους, αγώνες μπορούν να γίνουν και καθημερινές με βάση και την διαθεσιμότητα του γηπέδου.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Στελεχών (άνδρες) άνω των 22 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί απο επιχειρήσεις της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της Q-Training, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:

 • Κλειστό γήπεδο (δείτε παρακάτω περισσότερες πληροφορίες)
 • Μπάλες
 • Διαιτητές
 • Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων
 • Κύπελο για τις τρείς Finalist
 • Φωτογραφική Κάλυψη
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής για τον διαγωνισμό του 2011, θα γίνονται δεκτές έως και Παρασκευή 6 Μαΐου 2011.

Η αξία συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 550 Ευρώ + ΦΠΑ ανά ομάδα (μέγιστος αριθμός ατόμων ανά ομάδα : 9 άτομα). Η κάθε ομάδα και με βάση τους ομίλους θα δώσει πέντε (5) αγώνες ή και παραπάνω ανάλογα με τον τελικό αριθμό των ομάδων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κάθε Εταιρία/Επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μια ομάδα αποτελούμενη από εννέα (9) στελέχη. Για μεγάλες εταιρίες είναι δυνατή η συμμετοχή περισσοτέρων ομάδων τμημάτων ή διευθύνσεων. Δεν είναι δυνατή η συμμετοχή ενός Στελέχους σε δύο ομάδες της ίδιας επιχείρησης.

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στον στον διαγωνισμό είναι αποστολή στo e-mail info@shutdown.gr του σχετικού ενδιαφέροντος. Στην συνέχεια θα σας αποσταλλούν όλες οι απαιτούμενες φόρμες συμμετοχής.

Γενικοί Όροι Διεξαγωγής του Πρωταθλήματος

 • Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 1 κατηγορία. Οι όμιλοι θα καταρτιστούν με βάση τον τελικό αριθμό των ομάδων.
 • Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε γύρους και στον επόμενο γύρο θα προκρίνονται οι δύο οι τρείς πρώτες ομάδες ανάλογα με τον αριθμό των ομάδων που τελικά θα έχει κάθε όμιλος.
 • Κάθε ομάδα δικαιούται να αλλάξει παίκτες από την λίστα συμμετοχής μόνο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος αφού το δηλώσει πρώτα στην γραμματεία.
 • Όλοι οι παίκτες υποχρεούνται, όταν χρειαστεί, να προσκομίζουν τα δικαιολογητικά έγγραφα ταυτοπροσωπίας και η κάθε ομάδα μια βεβαίωση που θα βεβαιώνει ότι οι συμμετέχοντες είναι στην μισθοδοσία της Εταιρίας που αντιπρωσοπεύουν. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει ταύτιση της λίστας συμμετοχής με τους αγωνιζόμενους παίκτες, η ομάδα μηδενίζεται στο συγκεκριμένο αγώνα. Οι ενστάσεις γίνονται στη γραμματεία μέχρι 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα (χωρίς να διακόπτεται ο αγώνας).
 • Τα έπαθλα είναι για τους παίκτες κάθε ομάδας που τελειώνουν το πρωτάθλημα και όχι γι' αυτούς που αλλάχτηκαν κατά τη διάρκεια αυτών. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι αρχηγοί κάθε ομάδας είναι υπεύθυνοι να μοιράσουν τα δώρα στους παίκτες (και όχι η διοργανώτρια αρχή). Τα έπαθλα δίνονται ομαδικά (και όχι ατομικά) στους παίκτες των ομάδων που τα κέρδισαν, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και όχι σταδιακά.
 • Όλοι οι παίκτες είναι υποχρεωμένοι να υπογράφουν στη λίστα συμμετοχής της ομάδας τους ότι έχουν εξετασθεί από γιατρό και ότι τους επιτρέπεται η σωματική άσκηση.
 • Η βαθμολογία ορίζεται:    3 βαθμοί = Νίκη, 1 βαθμός = Ισοπαλία, 0 βαθμός = Ήττα και η μη προσέλευση σε αγώνα.
 • Κάθε ομάδα καλείται να έχει διαφορετικό χρώμα με νούμερα στις φανέλες, για να γίνεται σωστά η διαιτησία. Είναι δυνατή η εκτύπωση του logo της Εταιρίας στις φανέλες. Σεπερίπτωση που κάποιοι αθλητές δεν διαθέτουν φανέλες θα παραλάβουν τα σχετικά διακριτικά χρώματος κατά την άφιξη τους στο γήπεδο.
 • Σε καμία ομάδα δεν επιτρέπεται η συμμετοχή παίκτη που δεν εργάζεται στην επιχείρηση από την οποία προέρχεται η ομάδα.
 • Θα οριστεί Επιτροπή Ενστάσεων που θα αποτελείται από προπονητές ποδοσφαίρου τα ονόματα των οποίων θα αναρτηθούν με την έναρξη των αγώνων
 • Η κάθε ομάδα θα πρέπει να έχει ορίσει έναν αρχηγό.
 • Στις καλύτερες ομάδες Θα απονεμηθούν αναμνηστικά κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα καθώς και δώρα που θα ανακοινωθούν εντός των επομένων ημερών.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την υποβολή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινώνονται αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr καθώς ενώ θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@shutdown.gr ή στο τηλέφωνο 2114042367.


  

  Maximize

Στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες

Όνομα 
Email 
Τηλέφωνο 
Τίτλος Σεμιναρίου 

 
Ακύρωση Αποστολή  

Συμμετείχαν

       

           
      

  
Shutdown.gr,  Τηλ. 210 9210734, Fax. 210 9210739, info@shutdown.gr DOOR Greece Training & Consulting Project