Share |


Πρωτάθλημα Basket Στελεχών Επιχειρήσεων 2012-2013

 
Το Shutdown.gr ανακοινώνει την διοργάνωση του Εταιρικού Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Basket 2012-2013 ανδρών αποκλειστικά για Στελέχη επιχειρήσεων.

Στο πρωτάθλημα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων που εκπροσωπούν επιχειρήσεις της χώρας ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία και για συμμετοχές στην επόμενη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να τηλεφωνήσετε στο τηλ. 2109244468 κα. Καρανίκα. Διαβάστε παρακάτω τις προϋποθέσεις και τους κανόνες συμμετοχής

ΔΙΚΑΙΩΜΑ & ΑΞΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες Στελεχών (άνδρες) άνω των 22 ετών, Έλληνες και αλλοδαποί από επιχειρήσεις της χώρας. Δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν εργαζόμενοι και στελέχη της Q-Training, καθώς και συγγενείς πρώτου βαθμού αυτών. Η αξία συμμετοχής ανά ομάδα ανέρχεται στο ποσό των 1.870 Ευρώ + ΦΠΑ. Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:

 • Κλειστά Γήπεδα Basket (Κύριο Γήπεδο: ΕλληνοΓερμανικής Αγωγής - Παλλήνη, Βοηθητικό γήπεδο: Λεόντειος Πατησίων)
 • Μπάλες
 • Διαιτητές
 • Γραμματεία (φύλλα αγώνα)
 • Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων
 • Ενημέρωση με SMS των αρχηγών των ομάδων για τα αποτελέσματα των αγώνων
 • Κύπελλο για την πρωταθλήτρια ομάδα και μετάλλια για τις τρείς Finalist ομάδες.
 • Φωτογραφική κάλυψη και ανάρτηση φωτογραφιών στο Web Site
 • Ιατρική Κάλυψη 

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι : Τετάρτη 10/10

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Απαραίτητα για τη συμμετοχή σας στο πρωτάθλημα είναι αποστολή στo e-mail basket@shutdown.gr του σχετικού ενδιαφέροντος. Πατώντας εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την δήλωση συμμετοχής (.doc , .pdf) την οποία αφού συμπληρώσετε, σφραγίσετε και υπογράψετε θα πρέπει να αποστείλετε στην εταιρία μας (με fax και ταχυδρομικώς) με βάση τις οδηγίες που αναφέρονται στη δήλωση συμμετοχής. Η διεύθυνση προσωπικού κάθε επιχείρησης θα πρέπει να αποστείλει μαζί με την δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δήλωση του Ν. 1599/1986 δηλώνοντας ότι οι συμμετέχοντες στην εταιρική ομάδα είναι στελέχη της επιχείρησης ή ανήκουν στο ΔΣ. Είναι αποδεκτό οι αθλητές μιας ομάδας να εκπροσωπούν όμιλο επιχειρήσεων. Επίσης είναι εφικτό μια επιχείρηση να εκπροσωπείται από δύο ομάδες με βασική προϋπόθεση ότι κανένας αθλητής της μιας ομάδος δεν θα συμμετάσχει στην άλλη ομάδα σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος ακόμη και αν η μια ομάδα έχει αποκλειστεί. Το πρωτάθλημα είναι ερασιτεχνικό και δεν είναι η δυνατή η συμμετοχή παικτών που αγωνίζονται σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ομάδες  Στελεχών (άνδρες) άνω των 22 ετών,  Έλληνες και αλλοδαποί από επιχειρήσεις της  χώρας.
Κάθε Εταιρία/Επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό με μια ή περισσότερες ομάδες  αποτελούμενες από Τριάντα (30) στελέχη. Πριν από κάθε αγώνα θα δηλώνονται μέχρι και δώδεκα παίκτες που θα πρέπει υποχρεωτικά να έχουν δηλωθεί στον αρχικό κατάλογο των τριάντα (30) παικτών. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα προσθήκης νέων παικτών (πέραν των τριάντα (30) μετά την έναρξη του πρωταθλήματος.
Στα πλαίσια της διοργάνωσης το shutdown.gr προσφέρει την κάλυψη των παρακάτω:
 • Κλειστό Γήπεδο Basket  
 • Μπάλες / Διαιτητές
 • Διαχείριση κληρώσεων και προγραμματισμός αγώνων
 • Ενημέρωση web site με τα αποτελέσματα των αγώνων
 • Ενημέρωση των αρχηγών των ομάδων για τα αποτελέσματα των αγώνων με SMS
 • Γραμματειακή Υποστήριξη αγώνων (πίνακας αγώνων και φύλλα αγώνων)
 • Κύπελλο για την πρωταθλήτρια ομάδα και μετάλλια για τους παίκτες των τριών finalist.
 • Ιατρική Κάλυψη
 • Φωτογραφική κάλυψη  και ανάρτηση των φωτογραφιών στο Web Site.
Οι αθλητές συμμετέχουν στο πρωτάθλημα με δική τους ευθύνη και είναι σκόπιμο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος να έχουν την διαβεβαίωση από Ιατρό παθολόγο σχετικά με την δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Οι ιατρικές γνωματεύσεις πρέπει να έχουν κατατεθεί στον τμήμα προσωπικού της Εταιρίας που εκπροσωπούν στο πρωτάθλημα.

Ο κάθε παίκτης, θα παραλάβει την κάρτα αθλητή την οποία και θα πρέπει να επιδεικνύει όποτε αυτό ζητηθεί μαζί και με αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του.
Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανόνες του επαγγελματικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα ισχύσουν τα παρακάτω:
 • Καθαρός χρόνος σε όλα τα δεκάλεπτα
 • 24" χρόνος επίθεσης & 3" στην ρακέτα
 • Αριθμός Time Out ανά ομάδα
 • Οι αλλαγές θα δίνονται στην γραμματεία μόνο από τον προπονητή της ομάδος.
 • Τεχνικές ποινές - αντιαθλητικά foul
Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα (8 ή 10) θα δώσουν διπλούς αγώνες μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Συνολικά η κάθε ομάδα θα δώσει από 14 έως 20 παιχνίδια ανάλογα με το αν οι ομάδα προκριθεί στα play off. Με τη λήξη του πρωταθλήματος θα ακολουθήσουν αγώνες Play Off στις οποίες θα συμμετάσχουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες του πρωταθλήματος και θα απαιτούνται δύο νίκες για την πρόκριση στον επόμενο γύρο καθώς και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη τελευταία φάση όπου θα έχουν προκριθεί οι δύο καλύτερες ομάδες.

Με βάση τον παραπάνω προγραμματισμό η κάθε ομάδα θα δίνει από τρείς (3) έως  (4) αγώνες το μήνα.
Τα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της  Ελληνο Γερμανικής Αγωγής (Παλλήνη) και της Λεοντείου (Πατησίων). Σε περίπτωση που οι διαθέσιμες ώρες από τα συγκεκριμένα γήπεδα δεν επαρκούν θα αξιοποιηθεί και τρίτο γήπεδο. Για την αποτελεσματικότερη διοργάνωση του πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε δύο (2) ή το πολύ τρία (3) γήπεδα.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα αναρτηθεί αμέσως μετά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής συμμετοχών στο πρωτάθλημα. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει στα γραφεία μας παρουσία  όσων από τους αρχηγούς των ομάδων το επιθυμούν ενώ η κλήρωση θα μεταδοθεί και live μέσω πλατφόρμας.
Οι αγώνες  θα γίνονται εργάσιμες ημέρες και η πλειοψηφία των αγώνων θα ξεκινάει 21.00 μμ. Και τα δύο γήπεδα διαθέτουν δωρεάν Parking.

Στους αγώνες του πρωταθλήματος θα υπάρχει ένας διαιτητής ενώ στους αγώνες των Play Off οι διαιτητές θα είναι δύο. Σε κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλωθεί ο αρχηγός αλλά και ο προπονητής (ακόμη και αν είναι κάποιοι από τους παίκτες). Είναι δεκτή η συμμετοχή γυναικών στο προπονητικό team.

Τα φύλλα αγώνα θα αναρτώνται στο web site αμέσως μετά την λήξη του κάθε αγώνα.

Σε περιπτώσεις που κάποιοι από τους αθλητές παρουσιάσουν αντιαθλητική συμπεριφορά όπως εξύβριση συναθλητή ή διαιτητή, εκτός της τεχνικής ποινής, ο διαιτητής διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την αποβολή του παίκτη από τον συγκεκριμένο αγώνα. Αποβολή από αγώνα συνεπάγεται αυτόματα και τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον παίκτη.

Οι ομάδες, διατηρούν την δυνατότητα ενστάσεων για συμμετοχές στο πρωτάθλημα αθλητών που δεν πληρούν τους κανόνες συμμετοχής του πρωταθλήματος ή δεν εργάζονται στην επιχείρηση που εκπροσωπούν. Σε περίπτωση που η ένσταση γίνεται αποδεκτή, η ομάδα της εταιρίας θα μηδενίζεται για τον συγκεκριμένο αγώνα και ο αθλητής δεν θα έχει δυνατότητα συμμετοχής σε άλλο αγώνα του πρωταθλήματος. Η εξέταση των ενστάσεων θα γίνεται από την οργανωτική επιτροπή του πρωταθλήματος σε συνεννόηση με την νομική εκπρόσωπο της εταιρίας μας κα. Έρη Γαληνού.

Η  κάθε εταιρία που συμμετέχει στο πρωτάθλημα, πρέπει να διαθέτει αθλητικές φανέλες με αρίθμηση για κάθε αθλητή. Ο αριθμός του αθλητή θα πρέπει να αναφέρεται ευκρινώς τόσο στη μπλούζα όσο και στο παντελόνι της εμφάνισης. Σε περιπτώσεις που οι εμφανίσεις δύο ομάδων είναι ίδιες χρωματικά, θα διαθέσουμε διακριτικά.

Στα πλαίσια του πρωταθλήματος, θα κοινοποιηθούν σε όλες τις ομάδες τα στοιχεία επικοινωνίας των αρχηγών των ομάδων (που θα αποδεχτούν κάτι τέτοιο) ώστε να είναι δυνατή η διεξαγωγή φιλικών αγώνων μεταξύ των ομάδων. Πολλές από τις ομάδες ανεξαρτήτως του πρωταθλήματος, αξιοποιούν γήπεδα για τις προπονήσεις τους και στα πλαίσια αυτών των προπονήσεων μπορούν να διεξάγονται οι φιλικοί αγώνες.

ΑΠΟΝΟΜΗ - ΒΡΑΒΕΙΑ

Θα απονεμηθεί κύπελλο στις τρείς Finalist ομάδες και μετάλλιο στους παίκτες των ομάδων. Η πρωταθλήτρια ομάδα εξασφαλίζει τη δωρεάν συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ

Όλες οι συμμετοχές θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα μας αμέσως μετά την υποβολή τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Τα αποτελέσματα των αγώνων θα ανακοινώνονται αμέσως μετά την λήξη των αγώνων, στην σχετική ιστοσελίδα του Shutdown.gr ενώ θα αποσταλούν μέσω e-mail σε όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@shutdown.gr ή στο τηλέφωνο 211 4042367.


  

Στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες

Όνομα 
Email 
Τηλέφωνο 
Τίτλος Σεμιναρίου 

 
Ακύρωση Αποστολή  

Συμμετοχές


 
 

 
  

Χορηγοί

 
  
Shutdown.gr,  Τηλ. 2114042367, Fax. 210 9244510, info@shutdown.gr Q-Training Project
Site developed by NKSolutions

  Maximize