Share |


Πρωταθλήματα (Corporate Games) μόνο για τα στελέχη της Εταιρίας σας

 
Τα εταιρικά - εργασιακά  πρωταθλήματα (Corporate Games) έχουν σαν στόχο να ενεργοποιήσουν ομάδες Στελεχών επιχειρήσεων να δραστηριοποιηθούν σε ατομικές και ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες  Τα Στελέχη των επιχειρήσεων που συμμετέχουν σε αυτά τα πρωταθλήματα γίνονται ομάδες, γνωρίζονται καλύτερα και αναλαμβάνουν κοινούς ρόλους ανεξάρτητα από την θέση τους στην ιεραρχία της επιχείρησης.

Αν το μέγεθος της εταιρίας σας το επιτρέπει, μπορούμε να αναλάβουμε την διοργάνωση του δικού σας ενδοεταιρικού πρωταθλήματος σε όποιο sport σας ενδιαφέρει. Η εταιρία μας συντονίζει τα θέματα των γηπέδων, του εξοπλισμού και των άλλων παραμέτρων (γραμματεία, διαιτητές κλπ.) που απαιτούνται για την διοργάνωση του πρωταθλήματος. Τα ενδο-εταιρικά πρωταθλήματα (Corporate Games) διοργανώνοντα σε περιόδους, ημέρες, ώρες και σε συχνότητα που εσείς καθορίζετε και δευκολύνει τα στελέχη σας.
Διοργανώνουμε πρωταθλήματα όπως : Basket, Volley, Tennis, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Beach Soccer και Beach Volley (καλοκαιρινούς μήνες μόνο), σκάκι, Bowling, μπιλιάρδο, κοπηλασία, Νταρτς, Paintball, Squash, Karting, Ποδηλασία, Golf, Σκάκι κλπ. Πατήστε εδώ για να δείτε τα Εργασιακά πρωταθλήματα-τουρνουά (Corporate Games) που ξεικινούν άμεσα και μπορούν να διοργανωθούν ως ενδο-εταιρικά.

Τα πρωταθλήματα - τουρνουά μπορούν να διοργανωθούν για τα Στελέχη της Εταιρίας σας ακόμη και σε ένα Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με άλλη σας εταιρική εκδήλωση.

Εκτός από τα Corporate Games, διοργανώνουμε και μια σειρά από βραχυχρόνια ή μακροχρόνια εναλλακτικά σεμινάρια, όπως οινογνωσία, κατασκευή χειροποίητην κοσμημάτων, διακόσμησης εσωτερικών χώρων, φωτογραφίας, υποβρύχιας φωτογραφίας, επεξεργασία video, συγγραφής παραμυθιών κλπ. Όλοι οι εισηγητές μας διαθέτουν μεγάλη εμπειρία στα αντικείμενα που εισηγούνται. Τα προγράμματα αυτά συνδυάζουν την πρακτική εμπειρία, την δημιουργικότητα και το κέφι. Πατήστε εδώ για να δείτε τον πλήρη κατάλογο με τα εναλλακτικά σεμινάρια που προσφέρουμε.

Τέλος, διοργανώνουμε ενδοεταιρικά προγράμματα άθλησης, fitness, pillates, πολλεμικών τεχνών και υγιεινής διατροφής. Τα προγράμματα fitness αυτά προϋποθέτουν την ύπαρξη του απαιτούμενου χώρου στις εγκαταστάσεις της εταιρίας σας, ο οποίος κατά την διάρκεια του προγράμματος μπορεί να αξιοποιηθεί για τις ασκήσεις γυμναστικής και επανέρχεται στην κανονική του διάταξη μετά την λήξη του προγράμματος άθλησης. Η εταιρία μας διαθέτει όλο τον εξοπλισμό (στρώματα, μπάλες κλπ.) καθώς και το επιστημονικό προσωπικό για κάθε δραστηριότητα όπως γυμναστή, διαιτολόγο κλπ. Πατήστε εδώ για να δείτε τα διαθέσιμα προγράμματα.

Επικοινωνήστε μαζί μας (Τηλ. 210 9244468 κα. Καρανίκα) προκειμένου να σας στείλουμε περισσότερες πληροφορίες και να ρυθμιστεί συνάντηση στα γραφεία σας για να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τις υπηρεσίες μας.

Ο στόχος των υπηρεσιών μας παραμένει η ενασχόληση των Στελεχών σας με εναλλακτικές δραστηριότητες που τους βγάζουν από τους καθημερινούς πιεστικούς ρυθμούς του εργασιακού περιβάλλοντος και τους χαλαρώνουν ενώ παράλληλα τους αυξάνουν την δημιουργικότητα.

Τα οφέλη για την επιχείρησή σας από την συμμετοχή των στελεχών σας στα Corporate Games είναι τα εξής:
  • Ενίσχυση του ηθικού των στελεχών σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση έχει προκαλέσει αβεβαιότητα και ανασφάλεια.
  • Ενίσχυση του ομαδικού πνεύματος και του κλίματος συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας με βάση τον αθλητισμό.
  • Ενίσχυση της αφοσίωσης των στελεχών σας (employee loyalty)
  • Βελτίωση της φυσικής κατάστασης των στλεχών της επιχείρησής σας
  • Αύξηση της δημιουργικότητας και ανανέωση των στελεχών σας αφού έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα του εργασιακού περιβάλλοντος
  • Κινητροποίηση εργαζομένων (employee motivation)
  • Προβολή του ονόματος (brand name) και των προϊόντων της επιχείρησής σας
  • Ανάπτυξη σχέσεων με στελέχη από άλλες επιχειρήσεις της χώρας συνήθως μεσαίου και μεγάλου μεγέθους. Δυνατότητα για νέες συνεργασίες και ανάπτυξη δικτύου σχέσεων (relationship networks) με άλλα στελέχη επιχειρήσεων.
Η εταιρία μας αναλαμβάνει και την διοργάνωση εσωτερικών πρωταθλημάτων σε επιχειρήσεις μεγάλου μεγέθους και σε όλες τις πόλεις τις χώρας. Αν ενδιαφέρεστε για παρουσίαση των δραστηριοτήτων που διοργανώνονται ενδοεπιχειρησιακά, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ. 210 9244468 κα. Καρανίκα.

2012 : Εργασιακά Πρωταθλήματα (Corporate Games) που ξεκινούν άμεσα

No child links exist.

Στείλτε μου περισσότερες πληροφορίες

Όνομα 
Email 
Τηλέφωνο 
Τίτλος Σεμιναρίου 

 
Ακύρωση Αποστολή  
Shutdown.gr,  Τηλ. 2114042367, Fax. 210 9244510, info@shutdown.gr Q-Training Project
Site developed by NKSolutions

  Maximize